Υποτροφία του ALBA σε έναν σπουδαστή

Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» της Εqual Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών ολοκληρώθηκε με μια σημαντική προσφορά από το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece. Συγκερκιμένα, το ALBA έδωσε τη δυνατότητα σε έναν υποψήφιο από  ασθενέστερη οικονομικά ομάδα την ευκαιρία να συνεχίσει την ακαδημαϊκή του πορεία μέσω του προγράμματος MSc in Strategic Human Resources Management, αναδεικνύοντας παράλληλα την προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασής του.

Μετά την αρχική αξιολόγηση των κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων των υποψηφίων, που υλοποιήθηκε από την επιτροπή του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού, Εqual Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών και την αξιολόγηση που ακολούθησε απο ακαδημαϊκά στελέχη του ALBA, επικρατέστερος για την πλήρη υποτροφία αναδείχτηκε ο κος Τσοκάρας.  

O κος Τσοκάρας, είναι ο τέταρτος φοιτητής ο οποίος μέσω του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» και του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece κατάφερε να συνεχίσει την ακαδημαική του πορεία μέσω του ALBA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ