Novartis: Διάκριση στον CR Index

Για ακόμα μία χρονιά η Novartis Hellas κατάφερε να διακριθεί από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), το οποίο βράβευσε τις εταιρείες με το υψηλότερο αίσθημα Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2013, σύμφωνα µε τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR INDEX). Φέτος, η Novartis Hellas απέσπασε Χρυσό Βραβείο για το έργο της το οποίο αποτελεί μέρος της κουλτούρας και της στρατηγικής της εταιρείας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Ηellas, κ. Riccardo Canevari, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που λαμβάνουμε το χρυσό βραβείο, καθώς βλέπουμε τις προσπάθειές μας να αναγνωρίζονται από έναν από τους πιο αξιόπιστους δείκτες μέτρησης Εταιρικής Υπευθυνότητας. Αυτό το βραβείο αποτελεί μακροχρόνια δέσμευση της Novartis καθώς επιβεβαιώνεται ότι η Εταιρική Υπευθυνότητα είναι βασικός πυλώνας της επιχειρηματικής στρατηγικής και της κουλτούρας μας».

«Θα ήθελα να υπογραμμίσω τη σημασία της εταιρικής δραστηριότητας, ιδίως σε περιόδους ύφεσης, όπως αυτή που διανύουμε. Στη Novartis, επικεντρωνόμαστε στην κοινωνία με έμφαση στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας ενώ στοχεύουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους. Επιπλέον, όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με υπευθυνότητα εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία μας στον τομέα της επιστήμης και της καινοτομίας. Οι εμπορικές μας δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν με ακεραιότητα, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της βιώσιμης ανάπτυξης της Novartis και δεσμευόμαστε για την ενίσχυση του θετικού αντίκτυπού μας στην ελληνική κοινωνία και οικονομία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ