Νέα παγκόσμια CSR καμπάνια για τα Ben & Jerry’s

Το γνωστό brand παγωτού παρουσίασε πρόσφατα τον διαγωνισμό ο οποίος φέρει τον τίτλο ‘Join Our Core‘ για το 2014. Πρόκειται για μία ετήσια δράση η οποία καλεί start-ups με αντικείμενο την κοινωνικά υπεύθυνη επιχειρηματικότητα να διαγωνιστούν για βραβείο που μπορεί να φτάσει τα 10.000 δολάρια.

Φέτος η συγκεκριμένη δράση συμπληρώνει τρία συναπτά χρόνια και για Τρίτη συνεχή χρονιά συνδιοργανώνεται με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Ashoksa. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα παράλληλα σε 11 Ευρωπαικές και Ασιατικές χώρες και οι διακριθέντες πέρα από το χρηματικό έπαθλο θα λάβουν και υπηρεσίες συμβουλευτικής αλλά και μία επίσκεψη στα κεντρικά της Ben & Jerry’s στις ΗΠΑ ως επιβράβευση.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι και την 31η Οκτωβρίου όταν και θα ανακοινωθεί μία λίστα υποψηφίων οι οποίοι και θα κληθούν αν παρουσιάσουν το έργο τους ενώπιων επιτροπής. Πιο συγκεκριμένα οι εταιρείες που θα συμπεριληφθούν στην τελική λίστα θα κληθούν να παρουσιάσουν σε επιτροπές στο Λονδίνο, τη Σιγκαπούρη και το Τόκυο ανάλογα με τη ζώνη στην οποία δραστηριοποιούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ