ΟΠΑΠ: Συνεχάρη τον Χλωρό

Τον παίκτη ο οποίος επέλεξε να μη σκοράρει σε κενή εστία ύστερα από τον τραυματισμό του αντίπαλου τερματοφύλακα επιβράβευσε σήμερα η ΟΠΑΠ Α.Ε. στα γραφεία της. Η Διοίκηση της Εταιρείας συνεχάρη τον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας κ. Γιάννη Χλωρό για το ήθος που επέδειξε στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, δίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο ένα από τα καλύτερα Fair Play παραδείγματα προς μίμηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Petr Matejovsky, Chief Marketing Officer της ΟΠΑΠ Α.Ε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δήλωσε: «Συγχαίρουμε θερμά τον κ. Γιάννη Χλωρό ο οποίος αποτελεί παράδειγμα αθλητή. Η ΟΠΑΠ πάντα αναγνωρίζει τέτοιες ενέργειες, οι οποίες συνάδουν με τη φιλοσοφία της για την  αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και των διακηρυγμένων αρχών του Fair Play. Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας μας βρίσκεται η νέα γενιά, για την οποία παραδείγματα σαν αυτό του κ. Χλωρού λειτουργούν θετικά και παράλληλα στέλνουν στο σύνολο του αθλητικού κόσμου και της κοινωνίας  ένα δυνατό μήνυμα: το πραγματικό νόημα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα βρίσκεται στην άμιλλα και στην ψυχαγωγία που προσφέρει και δεν έχει  σχέση με εχθρότητες και φανατισμούς. Αναγνωρίζοντας την πράξη του αθλητή η ΟΠΑΠ αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά την Ακαδημία Νέων της ομάδας της Νέας Ιωνίας  και παράλληλα να δωρίσει εξ’ ονόματος του παίκτη ένα ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό, τον οποίο ο ίδιος θα επιλέξει».

Από την πλευρά του ο κ. Χλωρός, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ για την τιμή σε αυτόν και την ομάδα του και τόνισε ότι «οι νέοι αθλητές είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου και η στήριξη της ΟΠΑΠ σε αυτούς είναι μία πολύ σημαντική ενέργεια».

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Σάββας Χατζηχαραλάμπους τόνισε ότι «η ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι μια οικογένεια, η οποία έχει στους κόλπους των ακαδημιών της 280 παιδιά τα οποία στηρίζει ιδιαίτερα. Στόχος μας είναι να εντάξουμε στο δυναμικό της ομάδας ακόμη περισσότερα παιδιά και η πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ θα βοηθήσει να εκπληρωθεί ο στόχος αυτός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ