Mercedes-Benz: Πρώτος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Αποτελεί τον πρώτο σχετικό Απολογισμό του κλάδου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ενώ αφορά στην περίοδο 1.01.2013 – 31.12.2013 και ακολουθεί τις διεθνώς αναγνωρισμένες κατευθυντήριες οδηγίες G4 του Global Report Initiative σε επίπεδο συμφωνίας «Core». Παράλληλα, κάνει αναφορά σε 130 ποσοτικούς δείκτες αποτελεσμάτων, ενώ συμπεριλαμβάνει και 12 μελλοντικούς στόχους που σχετίζονται με την υπεύθυνη λειτουργία της εταιρείας.

Με βασικούς πυλώνες την Ακεραιότητα, τη Χώρα, τους Εργαζόμενους, τους Πελάτες και το Περιβάλλον, στον Απολογισμό  παρουσιάζονται οι ενέργειες, τα αποτελέσματα και οι στόχοι της λειτουργίας της Mercedes-Benz Ελλάς. Απώτερος στόχος είναι ο Απολογισμός να θέσει τις βάσεις για περαιτέρω ουσιαστικό διάλογο σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας με όλους τους Κοινωνικούς Εταίρους.

O κος Γ. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς σχολίασε σχετικά: «Για όλους εμάς στη Mercedes-Benz Ελλάς, ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια στο κομμάτι της Υπεύθυνης Λειτουργίας, ακολουθώντας παράλληλα πιστά την Αποστολή και τις Αξίες μας. Ευχή όλων μας είναι να αποτελέσουμε καταλυτικό παράγοντα βελτίωσης των πρακτικών της επιχειρηματικής κοινότητας στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ