Lidl: Στηρίζει Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής

Με τον διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή», η Ομάδα αποτελούμενη από γιατρούς όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων, θα προσφέρει όπως πάντα τις ιατρικές της υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους κατοίκους, στις Δημοτικές Ενότητες ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ–ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ–ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ. Προτεραιότητα όπως πάντα έχουν τα παιδιά, από βρέφη έως και παιδιά του Γυμνασίου.

Εκτός των ιατρικών εξετάσεων, θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί σε παιδιά ανασφάλιστων οικογενειών καθώς και ενημέρωση σε θέματα πρόληψης. Συνεδρίες θα γίνουν από ειδικούς σε παιδιά και ενήλικες για θέματα ψυχικής υγείας.

Η Lidl στηρίζει για τέταρτη χρονιά τον κύκλο Εκστρατειών Προληπτικής Ιατρικής προσφέροντας προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους σε συμπολίτες μας ακριτικών περιοχών. Συνολικά ο αριθμός των παιδιών που εξετάζονται σε ετήσια βάση ξεπερνά τις 3.000, ενώ οι ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα κλιμάκια των γιατρών ξεπερνούν τις 13.000. Μέσω της χορηγίας αυτή η Lidl Hellas ενισχύει έναν καίριο τομέα της καθημερινότητάς μας όπως είναι αυτός της υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ