Κάνε Οικονομία – Σώσε τον Πλανήτη: Clima Check-Up

Η επιτυχημένη ενέργεια οικολογικού χαρακτήρα της  Fiat Group Automobiles Hellas «ΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ», στο πλαίσιο της περιβαλλοντικά βιώσιμης στρατηγικής του Ομίλου, συνεχίζεται επίκαιρα και για τους θερινούς μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, και προτείνει ένα ολοκληρωμένο CHECK UP του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου σας.

Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες και μετρήσεις, τα 2/3 των αλλεργιών συνδέονται άμεσα με τον αέρα που αναπνέουμε μέσα στο αυτοκίνητο, και υπεύθυνο για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο αυτοκίνητο είναι το φίλτρο καμπίνας, που πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση για να συγκρατεί τα σωματίδια, τους ρύπους και τις οσμές που έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον.

Η άριστη κατάσταση του φίλτρου επιτυγχάνεται με τον ετήσιο έλεγχο και την αντικατάστασή του και σε συνδυασμό με απολύμανση σε ολόκληρο το σύστημα κλιματισμού, μπορεί να εγγυηθεί ένα υγιεινό περιβάλλον.

Πρόκειται για ένα πακέτο ολοκληρωμένης συντήρησης του συστήματος A/C που με τελική τιμή €59 περιλαμβάνει:

αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας
απολύμανση των αεραγωγών με ειδικό απολυμαντικό σπρέι
συμπλήρωση του αερίου φρέον

Ο έλεγχος πραγματοποιείται από το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό του Ομίλου και με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών που φέρουν την εγγύηση του κατασκευαστή, διασφαλίζεται η άρτια λειτουργεία του Air Condition αλλά και ένα υγιές περιβάλλον στην καμπίνα των επιβατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ