Γειτονιά Αλληλεγγύης και στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε από την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas το διήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γειτονιά Αλληλεγγύης» στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Συνολικά τη «Γειτονιά Αλληλεγγύης», που εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορία, επισκέφθηκαν και επωφελήθηκαν από τις δωρεάν εξετάσεις και δράσεις  περίπου 5.500 Θεσσαλονικείς, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Καλυψώ Γούλα.

Το πρόγραμμα, που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης περιελάμβανε δωρεάν εξετάσεις χοληστερίνης, στοματικής υγείας και οστικής πυκνότητας, αλλά και δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν την υγεία, την κοινωνία και το περιβάλλον, όλες ανοιχτές στο ευρύ κοινό.

Η κα Μίνα Βαλαβάνη, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η αθρόα προσέλευση των Θεσσαλονικέων αναδεικνύει τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία για τέτοιου είδους ενέργειες. Για εμάς, αυτό σημαίνει αειφορία».

Η «Γειτονιά Αλληλεγγύης», θα επισκεφθεί και άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις, ενώ το Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στην Αττική.

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas στηρίζει σταθερά και με πράξεις ευθύνης  την ελληνική οικογένεια και την ελληνική οικονομία. Οι δράσεις της για την κοινωνία  περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: στήριξη 100 ελλήνων παραγωγών στη Γαστούνη Ηλείας με το πρωτοποριακό πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας του Pummaro, πολύχρονη συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων που βοηθάει περισσότερους από 218 φορείς και 35.000 οικογένειες κάθε εβδομάδα, παροχή σχολικών ειδών Unicef σε περισσότερα από 4000 παιδιά Δημοτικών Σχολείων.

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas λειτουργεί 3 εργοστάσια και 2 αποθηκευτικά κέντρα και απασχολεί περισσότερους από 800 εργαζομένους σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι φροντίζουν να φτάνουν κάθε μέρα σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά αγαπημένα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, όπως Knorr, Lipton, Pummaro, Dove, Becel, Βιτάμ, Skip, Klinex, ΑΙΜ, Άλτις, Algida κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ