AbbVie: Το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Γενικός Διευθυντής της AbbVie, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, τόνισε ότι «Η διάκριση αυτή ανήκει πρωτίστως σε όλες και όλους τους εργαζόμενους της AbbVie. Αυτοί κατέκτησαν την πρώτη θέση, καθώς κατάφεραν, σε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα καινοτόμο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που εκφράζει τις αξίες από τις οποίες διέπεται η εταιρική μας κουλτούρα. Καινοτομία, διαφάνεια, ομαδικότητα, συνεργασία και εμπιστοσύνη».

Η AbbVie ξεκίνησε τη λειτουργία της, ως ανεξάρτητη βιοφαρμακευτική εταιρεία το 2013, στο καινούργιο της «σπίτι»,  το οποίο διαμορφώθηκε ευθύς εξαρχής σε συνεργασία με τους ίδιους τους εργαζόμενους, διαθέτοντας μοντέρνους χώρους που ευνοούν τη δημιουργικότητα, τη συναδελφικότητα και την ανοικτή επικοινωνία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας εργάζεται σε open space περιβάλλον, δίνοντας πρώτος το στίγμα της διαφάνειας.

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, δήλωσε σχετικά με τη διάκριση: “Για όλους εμάς, η εργασία στην AbbVie δεν είναι μια καθημερινή ρουτίνα, αλλά ένα ταξίδι ζωής! Ένα ταξίδι στο οποίο ο καθένας από εμάς δημιουργεί, μαθαίνει, αποκτά εμπειρίες, γνώσεις και αναμνήσεις. Ως εταιρεία, πέρα από την υποστήριξη και το διαρκή εμπλουτισμό των παροχών προς τους ανθρώπους μας, φροντίζουμε να καλλιεργούμε ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για όσα μας απασχολούν και να γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας με ξεχωριστούς τρόπους.

Ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς είναι επίσης και το σύγχρονο μοντέλο εργασίας που έχουμε υιοθετήσει, υποστηρίζοντας ένα ευέλικτο ωράριο και παρέχοντας στους συναδέλφους μας τα μέσα για εργασία εκτός γραφείου (work from home policy). Επιπλέον, επενδύουμε σε προγράμματα επιμόρφωσης και σχεδιάζουμε στοχευμένα πλάνα ανάπτυξης για τους ανθρώπους μας ενώ επιβραβεύουμε έμπρακτα τις πρωτοβουλίες που, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, συμβάλλουν στη στρατηγική μας ως εταιρεία.

Παράλληλα, ως AbbVie, πέρα από τη δημιουργία κουλτούρας κοινωνικής υπευθυνότητας  στον οργανισμό, δεν σταματάμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας με μια σειρά δράσεων που έχουν ένα κοινό σκοπό: να συνεισφέρουμε θετικά στις ζωές των συνανθρώπων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ