Mamidoil Jetoil: Διάκριση ως Green Leader

Τα βραβεία my climate – Green Leader διοργανώθηκαν και φέτος από το Κέντρο Αειφορίας (CSE) και τον Ελβετικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό myclimate.

Η Εταιρεία τιμήθηκε με το βραβείο «Υπολογισμός και μείωση ανθρακικού αποτυπώματος» για το πρωτοποριακό πρόγραμμα που ξεκίνησε μέσα στο 2011, εντάσσοντας σταδιακά τον στόλο των εφοδιαστικών πλοίων που χρησιμοποιεί για τον ανεφοδιασμό των πελατών της με καύσιμα ναυτιλίας. Πέρσι η εταιρεία είχε λάβει αντίστοιχη διάκριση για το πρόγραμμα καταμέτρησης και αντιστάθμισης ρύπων για το σύνολο του στόλου των Ι.Χ. βυτιοφόρων οχημάτων.

Η τελετή έλαβε χώρα στα πλαίσια της παρουσίασης των ετήσιων αποτελεσμάτων της έρευνας για το Green Marketing που οργανώνει το A.L.A.R.M. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το βραβείο παρέλαβε η κα Λένα Μαμιδάκη, Δ/ντρια Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και ΕΚΕ από τον Καθηγητή κ. Χρήστο Ζερεφό, Ακαδημαϊκό Επόπτη του Κέντρου Έρευνας Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών & Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Όζοντος.

Το πρόγραμμα καταμέτρησης και αντιστάθμισης ρύπων της MAMIDOIL JETOIL εντάσσεται στις δράσεις της εταιρείας στα πλαίσια της στρατηγικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ