ARIA: Στηρίζει το Χαμόγελο και τα Χωριά SOS

H ARIA Fine Catering, που τα τελευταία 5 χρόνια στηρίζει το Χαμόγελο του παιδιού, προσέφερε τα νηστίσιμα εδέσματα για την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας στου Ζωγράφου την Μεγάλη Τρίτη, 7 Απριλίου. Το Κέντρο Ημέρας «Το Σπίτι του Παιδιού» είναι μια κοινοτική δομή που παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες κλινικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας με σκοπό την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση παιδιών και εφήβων, έως 18 ετών.

Λίγες μέρες πριν, στις 26 Mαρτίου η ομάδα της ARIA φρόντισε για το εκλεπτυσμένο cocktail που ακολούθησε αμέσως μετά από την ετήσια μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση «Ambassadors in Concert in Athens» των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Στη βραδιά συμμετείχαν διπλωμάτες που υπηρετούν στην Aθήνα, δείχνοντας πτυχές του ταλέντου τους στο πιάνο και άλλα μουσικά όργανα, στην παραδοσιακή μουσική, στην απαγγελία ποιημάτων και στο τραγούδι.

Η Kεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών φιλοξένησε τη συναυλία, ενώ το αίθριο εκδηλώσεων του Star City το cocktail. Το σύνολο των εσόδων αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης θα καλύψει μέρος από  τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν  ξεκινήσει  τα Παιδικά Χωριά SOS σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ