Make-A-Wish: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Για έκτη συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής την Τετάρτη 29 Απριλίου μαζί με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στέλνει μήνυμα Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας με τον Περίπατο Ευχών, τον πιο φωτεινό περίπατο στους δρόμους της Αθήνας.

Χορηγοί Επικοινωνίας της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία CIVITAS και ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2.

Με αφετηρία τη στάση ΗΣΑΠ στο Θησείο στις 7:30μμ και τερματισμό τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, θα στείλουμε το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση Eυχών παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η εκπλήρωση μίας ιδιαίτερης Ευχής που θα αγγίξει τις καρδιές όλων στις 13 Μάϊου 2015. Ο 16χρόνος Χρυσοβαλάντης έχει ευχηθεί το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να οργανώσει ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ομάδας 2004, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Παιδο-ογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ.

Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, και την φωταγώγηση των Στύλων του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα (Πύλη Ανδριανού), θα φωταγωγηθούν επίσης στα χρώματα του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη και η Πλατεία των Λιονταριών στο Ηράκλειο της Κρήτης, με παράλληλες εκδηλώσεις εορτασμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ