Συμμετοχή Τσιρώνη στη Let’s Do It

Τον Υμηττό (αναδασωμένη πλαγιά στην Άνω Γλυφάδα) και το Πεδίον του Άρεως, επισκέφθηκε την Κυριακή ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να κηρύξει την έναρξη της εθελοντικής δράσης καθαρισμού των δασών, η οποία έγινε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εθελοντικής Καμπάνιας Καθαρισμού «Let’s Do It» που φέτος φιλοξενείται στην Ελλάδα.

Την δράση οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής «Ώρα για Δράση», στην οποία συμμετείχε και η Περιφέρεια Αττικής.

«Σήμερα είμαστε όλοι εθελοντές» δήλωσε ο Γιάννης Τσιρώνης, τονίζοντας ότι «με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ο εθελοντισμός είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίος. Είναι κινητήρια δύναμη. Οι πολίτες πρέπει να σταθούν στο πλευρό της πολιτείας».

Ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ, μαζί με στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, συνεχάρη τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές που συμμετείχαν στον καθαρισμό των δασών και άκουσε από κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή με την υποβάθμιση του Πεδίου του Άρεως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ