Epsilon Net: Βραβείο καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον συμπεριλήφθηκε για το 2015 η Epsilon Net, σύμφωνα με την έρευνα-θεσμό που διοργανώνει κάθε χρόνο το Great Place to Work και βραβεύει τις επιχειρήσεις με ευχαριστημένους και αποδοτικούς εργαζομένους.

Η απονομή των βραβείων έγινε στις 22 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εκδήλωση, στην οποία η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας, κα Αναγνώστου Βασιλική, παρέλαβε το βραβείο για την Epsilon Net.

Η κα Αναγνώστου δήλωσε ιδιαίτερα περήφανη για το συγκεκριμένο βραβείο, αφού αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη ότι η βασική φιλοσοφία της Epsilon Net που θέλει τον εργαζόμενο στο επίκεντρο της, παραμένει αναλλοίωτη και αναγνωρίζεται από αυτόν, ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις διαδραματίζονται στο περιβάλλον της.

«Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην ιστορία της Epsilon Net», διεμήνυσε ο Πρόεδρος της Epsilon Net, κος Μίχος Ιωάννης, σε χαιρετισμό που απεύθυνε στους εργαζόμενους αμέσως μετά την απονομή του βραβείου. Στη συνέχεια του χαιρετισμού του, τόνισε ότι η διάκριση αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών της εταιρίας να κάνει πράξη το εταιρικό μήνυμα: «οι άνθρωποι, οι αξίες μας, εμείς» και, τελειώνοντας, δεσμεύτηκε πως ο ίδιος και η διοίκηση της Epsilon Net θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους στην προσπάθεια για νέες επιτυχίες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, παρά τους σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης εργασιών της Epsilon Net που ξεπέρασαν το 25% ακόμη και μέσα στην κρίση, η αξιολόγηση που έλαβε η Epsilon Net στο διαγωνισμό από τους εργαζόμενους της σε βασικές παραμέτρους, όπως σεβασμός  προς τους εργαζομένους, εταιρική δικαιοσύνη και συντροφικότητα, ήταν από τις ψηλότερες στο σύνολο των διαγωνιζόμενων εταιριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ