Wind: Έτος επενδύσεων και κοινωνικής προσφοράς το 2014

Επενδύσεις και δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα έθεσε στο επίκεντρο της λειτουργίας της η WIND Ελλάς το 2014. Το επιχειρηματικό και κοινωνικό της αποτύπωμα για το περασμένο έτος παρουσιάζεται αναλυτικά στον σχετικό Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Αξιοσημείωτα παραδείγματα δράσεων της WIND  για το 2014 είναι:

  • Επένδυσε 186,5€ εκ. για την απόκτηση νέων συχνοτήτων ώστε να συνεχίσει την ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς καθώς και για τη δημιουργία νέων τεχνολογικών υποδομών στην κινητή (4G) και τη σταθερή τηλεφωνία (10 νέοι τηλεπικοινωνιακοί κόμβοι και δίκτυο VDSL)
  • Συνέχισε να εξελίσσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών της κατά 30%
  • Επέκτεινε τις δράσεις της εκστρατείας Kids@safety για την ασφαλή χρήση του Internet και του κινητού από παιδιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Saferinternet.gr. Μεταξύ άλλων το 2014 ξεχώρισε η δράση ενημέρωσης και προστασίας www.cyberkid.gr και το αντίστοιχο Cyberkid app με το ενσωματωμένο Cyberalert για άμεση επικοινωνία με τη Δίωξη.
  • Ενίσχυσε οικονομικά 18 κοινωνικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα με την υποστήριξη δρομικών αγώνων στους οποίους συμμετείχαν σχεδόν 65.000 δρομείς σε 6 πόλεις της περιφέρειας την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη
  • Ανακύκλωσε το 80% των απορριμμάτων της και εξοικονόμησε 23.6 τόνους χαρτιού που ισοδυναμούν με 400 δέντρα
  • Αφιέρωσε 18.542 ώρες σε εκπαίδευση εργαζομένων

Προλογίζοντας τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND, Νάσος Ζαρκαλής σημειώνει: «Η πορεία που διένυσε η WIND μας έδωσε πολλούς λόγους να είμαστε περήφανοι και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να βαδίσουμε μπροστά με επιτυχία». Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία: «Ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε διαφορετικά, να διεκδικήσουμε το μέλλον με ψυχραιμία, με χαμόγελο, με αλληλοϋποστήριξη. Η WIND, θα συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια, με ευθύνη και επίγνωση της κρισιμότητας των καιρών καθώς και της προοπτικής που θέλουμε να επιδιώξουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ