Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» τιμά την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα και την εξαιρετική συλλογική προσπάθεια της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ενέκρινε χθες δωρεά συνολικού ύψους €1.250.000 προς τιμήν ολόκληρης της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών.

    Η δωρεά θα κατευθυνθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (MKO) της επιλογής των μελών της Εθνικής. Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ένα από τα 25 μέλη της Ομάδας, να ενισχύσει MKO της επιλογής του, με το ποσό των €50.000 ο καθένας. Η κάθε δωρεά θα πραγματοποιηθεί απευθείας από το Ίδρυμα προς τον εκάστοτε MKO, στο όνομα του ποδοσφαιριστή/προπονητἠ που την εισηγήθηκε και της εθνικής ομάδας συνολικά.

    Μέσω της ενέργειας αυτής, το Ίδρυμα αναγνωρίζει τόσο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και τη δυνατότητα του αθλητισμού να ανυψώσει το συλλογικό πνεύμα ενός λαού σε δύσκολες στιγμές. Ταυτόχρονα, και καθώς οι αθλητές οφείλουν να αποτελούν πρότυπα προς μίμηση, το Ίδρυμα ευελπιστεί ότι, μέσω της πρωτοβουλίας του, θα ενθαρρύνει και άλλους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν σε κοινωφελείς σκοπούς, να το πράξουν, ιδίως δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας στην οποία βρίσκεται η χώρα.

    Η δωρεά πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των €100 εκατομμυρίων, του Ιδρύματος, για συμβολή στην αντιμετώπιση των συνεπειών της τρέχουσας κοινωνικό-οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ