Lidl: Εφαρμογή έργου ανάπτυξης προσωπικού

Η Lidl Hellas θέτοντας σε προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό της, προχωρά στην εφαρμογή του μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης προσωπικού στην ιστορία της εταιρείας. Ένα έργο που στοχεύει στην στρατηγική αναβάθμιση της θέσης των Διευθυντών καταστημάτων της μέσα από μια σειρά παροχών και μέτρων που θα ληφθούν.

Σκοπός στη Lidl Hellas είναι η κατάρτιση των Διευθυντών Καταστημάτων με ειδικές εκπαιδεύσεις για να αποκτήσουν μια σειρά από δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της θέσης τους.

Ο Δ/ντής καταστήματος θα αφιερώνει λιγότερη ώρα σε καθημερινές λειτουργίες και θα επικεντρώνεται σε μια διαχείριση προσανατολισμένη στον πελάτη, καθώς βασικό μέλημα στη Lidl Hellas αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Στο πλαίσιο αυτής της αναβάθμισης οι «Δυναμικοί Δ/ντες καταστήματος» θα αποκτήσουν εταιρικό αυτοκίνητο και για προσωπική τους χρήση, κάρτα καυσίμων και όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να διενεργούν τις καθημερινές τους εργασίες, ενώ ο μηνιαίος μισθός τους θα διαμορφωθεί στις 2.250 Ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ