ΒΙΚΟΣ: Χορηγός στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι αθλητικές δράσεις του «9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων» που πραγματοποιήθηκαν στα Γιάννενα και κορυφώθηκαν το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2015. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στάθηκε για μια ακόμη φορά αρωγός στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, σε αυτήν τη σπουδαία πρωτοβουλία που έχει γίνει πλέον θεσμός, στηρίζοντας έμπρακτα τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στα Γιάννενα.

Από πλευράς συμμετοχών η διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς περισσότεροι από 1.200 δρομείς έλαβαν μέρος στους αγώνες του «9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων», στις διαδρομές των 30χλμ. και 10χλμ., καθώς και στα 30χλμ. δυναμικό βάδην, ενώ χιλιάδες ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν το αθλητικό γεγονός. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στον αγώνα 30χλμ. του «Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων» πρώτος τερμάτισε ο μαραθωνοδρόμος Μιχάλης Παρμάκης, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Αγγελική Γκρέμου.

Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων» πραγματοποιήθηκε μια σειρά πολλαπλών εκδηλώσεων και αγώνων που κορυφώθηκαν τις δύο τελευταίες μέρες του μεγάλου αθλητικού γεγονότος. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας «Παραλίμνιου Δρόμου 1000μ. για ΑΜΕΑ», με κύριο στόχο την προβολή της Λίμνης Παμβώτιδας, την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού και την ανάδειξη της ύψιστης σημασίας του εθελοντισμού.

Επίσης, την ίδια μέρα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρωτότυπος «Παραλίμνιος Δρόμος Μαμά – Καρότσι» για περίπατο 500μ. και ο «Αγώνας Δρόμου 5χλμ». Την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου οι αγώνες κορυφώθηκαν με το «Δυναμικό Βάδισμα 30χλμ.», τον «Αγώνα Δρόμου 10χλμ.» και βέβαια το μεγάλος αθλητικό γεγονός, το «Γύρο Λίμνης 30χλμ.», κλείνοντας έτσι τη σειρά αγώνων και εκδηλώσεων που διήρκησαν 2 εβδομάδες.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέκος Καχριμάνης και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ