ManpowerGroup: Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2014

ManpowerGroup(PRNewsFoto/ManpowerGroup)

Η ManpowerGroup παρουσίασε την Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητάς της για το 2014, η οποία αντανακλά τις ηθικές αξίες του Ομίλου και τη δέσμευσή του να στηρίξει επιχειρήσεις να βρουν λύσεις στη μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας, συνδέοντας κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους με θέσεις απασχόλησης που τους επιτρέπουν να απελευθερώσουν το δυναμικό τους.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup κα Βενετία Κουσία, «Παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία, τις προοπτικές και τα εφόδια για αμοιβαία ωφέλιμες θέσεις απασχόλησης – τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους – η ManpowerGroup έβαλε το δικό της λιθαράκι στην αντιμετώπιση της ανεργίας που άγγιξε πάνω από 200 εκατομμύρια ανθρώπους το 2014. Ο οικονομικός αντίκτυπος της ManpowerGroup είναι αδιαμφισβήτητος, αφού τοποθετεί σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω από 3,4 εκατομμύρια ανθρώπους σε θέσεις απασχόλησης κάθε χρόνο, εξυπηρετώντας 400.000 πελάτες σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο».

Για 4η συνεχή χρονιά, το Ethisphere Institute τίμησε τον Όμιλο με τον τίτλο “World’s Most Ethical Companies”, καθώς και για 11η χρονιά το Fortune Magazine απέμεινε τον τίτλο “World’s Most Admired Companies”. Η εμπειρία και εξειδίκευσή της ManpowerGroup επιτρέπει στα στελέχη της να εντοπίζουν πού υπάρχει έλλειψη ταλέντου, ποιές δεξιότητες έχουν ζήτηση, ποιές είναι οι πρακτικές που ελκύουν, κινητοποιούν και διατηρούν το ταλέντο και πώς θα διαμορφωθεί το εργατικό δυναμικό στο μέλλον.

Ο Όμιλος έχει επενδύσει $58 εκατομμύρια σε προγράμματα απασχολησιμότητας, ώστε να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες που χρειάζεται η αγορά και ότι είναι σωστά προετοιμασμένοι. Εστιάζει πρωτίστως στη νέα γενιά που πλήττεται πολύ περισσότερο από την ανεργία, καθώς και στο γυναικείο ταλέντο που δυστυχώς ακόμη δεν κεφαλαιοποιείται επαρκώς. Στην καρδιά της εταιρείας, 66% των εργαζομένων, 54% των διευθυντών και 33% των Διοικητικών Συμβουλίων είναι γυναίκες.

Επιπλέον, σε μία περίοδο όπου η δέσμευση των υπαλλήλων μίας εταιρείας αποτελεί καταλύτη για την οικονομική μεγέθυνση, η οικογένεια της ManpowerGroup σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα δηλώνει κατά 94% προσηλωμένη στους στόχους της εταιρείας.

«Ο ιδρυτής της ManpowerGroup πίστεψε σε ένα όραμα: ότι η επιχειρηματική επιτυχία έρχεται μόνο όταν συμβάλλει στο να κάνει τον κόσμο μας και την κοινωνία μας ένα καλύτερο μέρος να ζούμε και να εργαζόμαστε. Σας υποσχόμαστε ότι κι εμείς με την σειρά μας, δεν θα πάψουμε ποτέ να κυνηγάμε αυτό το όραμα», τόνισε η κα Κουσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ