Κέντρο Αειφορίας (CSE): Εξωτερική Διασφάλιση και Πιστοποίηση του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND

Χρονιά Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης με ποικίλες δράσεις για την βιώσιμη ανάπτυξη και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα αποτέλεσε το 2014 για την WIND Ελλάς, όπως παρουσιάζεται στον σχετικό Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας. Η WIND υποστήριξε την πρωτοβουλία ενημέρωσης των παιδιών για την ασφαλή χρήση των νέων τεχνολογιών με εκδηλώσεις ενημέρωσης σχολείων, γονέων και παιδιών, ενίσχυσε οικονομικά 18 κοινωνικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα με όχημα τη χορηγική της  παρουσία της σε δρομικούς αγώνες σε όλη τη χώρα, ενώ συνεχίζει να εκσυγχρονίζει το σύνολο των υποδομών του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα, έχοντας κατορθώσει μέχρι σήμερα να υλοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα εγχώρια ιδιωτικά επενδυτικά προγράμματα ,αυξάνοντας παράλληλα  την ικανοποίηση των πελατών της.

Η WIND επίσης προχώρησε σε λεπτομερή Εξωτερική Διασφάλιση και πιστοποίηση του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας, η οποία υλοποιήθηκε από το Κέντρο Αειφορίας (CSE) σύμφωνα με το πρότυπο  AccountAbility AA1000 όπως προτείνουν οι νέες οδηγίες του GRI G4. Η Διασφάλιση Εκθέσεων Αειφορίας είναι μια μέθοδος αξιολόγησης του περιεχομένου των Εκθέσεων και των διαδικασιών συλλογής και αποτύπωσης δεδομένων της επιχείρησης και περιλαμβάνει την έκθεση αναφοράς αξιολόγησης καθώς και περιοχές βελτίωσης της έκθεσης.

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) είναι από τους πρώτους οργανισμούς παγκοσμίως που από το 2005 υλοποιεί Εξωτερική Διασφάλιση και πιστοποίηση Εκθέσεων Αειφορίας σε δεκάδες κορυφαίους οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διαθέτοντας πολύχρονη και εξειδικευμένη εμπειρία. Παράλληλα το CSE είναι επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του GRI στην Ελλάδα και διοργανώνει στην Αθήνα στις 12&13 Νοεμβρίου 2015, το διεθνώς αναγνωρισμένο και πλήρως ανανεωμένο GRI (G4) Certified Training on Reporting. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις γνώσεις για την προετοιμασία και έκδοση απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σύμφωνα με το πρότυπο GRI, όπως επίσης και σε εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τον απολογισμό των εταιρειών τους υιοθετώντας τις τελευταίες οδηγίες του GRI (G4).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ