Η Samsung σέβεται τη διαφορετικότητα

Η Samsung Electronics Hellas χορηγεί για τρίτη συνεχή χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σέβομαι τη διαφορετικότητα». Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Βρετανικό Συμβούλιο και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Στο πλαίσιο του προγράμματος και μετά τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα χρονιά ο σχολικός διαγωνισμός «Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται, πανελλαδικά, σε μαθητές των τάξεων Ε’ και ΣΤ’ του Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου. Οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν μία ομαδική εργασία, σε βίντεο ή παρουσίαση, διάρκειας 3-5 λεπτών, με θέμα τουλάχιστον ένα από τα ιδανικά της Ολυμπιακής Εκεχειρίας: αναγνώριση της διαφορετικότητας, ισότητα ευκαιριών, κοινωνική ένταξη και επίλυση διαφορών.

Το σχολείο της ομάδας που θα λάβει το πρώτο βραβείο, καθώς και τα σχολεία των δύο (2) ειδικών βραβείων, θα κερδίσουν από έναν πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό Ψηφιακής Τάξης, χορηγία της Samsung Electronics Hellas, για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών.

Η υποβολή των συμμετοχών στο διαγωνισμό έχει ξεκινήσει ήδη και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, ενώ η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ