Vodafone: Βράβευση από το EBEN

H Vodafone βραβεύθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR για τα προγράμματα Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει, λαμβάνοντας τις δύο κορυφαίες διακρίσεις Platinum και Gold, στο πλαίσιο της φετινής απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Συγκεκριμένα, η Vodafone διακρίθηκε με το Platinum Social Environmental Ethical Governance Award για τα προγράμματα που εφαρμόζει και τα οποία αξιοποιούν την τεχνολογία της, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας. Επιπλέον, παρέλαβε για έκτη φορά το Gold Social Environmental Ethical Governance Award, για την εφαρμογή πολιτικών και προγραμμάτων που διέπουν το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας και διασφαλίζουν την υπεύθυνη λειτουργία της.

Η απονομή βραβείων στην κατηγορία Platinum είναι μία διαδικασία που εισήγαγε φέτος για πρώτη φορά το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR. Η Vodafone είναι η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που αξιολογεί τη λειτουργία της με βάση τις αρχές του Μοντέλου SEE.G, το οποίο ταυτίζεται απόλυτα με τις αντίστοιχες αρχές και τη φιλοσοφία της Vodafone ως προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ