Ο Δεσμός στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου στην Αθήνα και ο Δεσμός ήταν εκεί, συμμετέχοντας για ακόμη μια χρονιά ως επίσημος συνεργαζόμενος φορέας της διοργάνωσης. Ανάμεσα στους 43.000 δρομείς που έλαβαν μέρος και στις χιλιάδες κόσμου που παρακολούθησαν ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως από κοντά, ξεχώρισε η ομάδα του  Δεσμού με 300 δρομείς και με κεντρικό σύνθημα “Running for a good cause”. Για το Δεσμό έτρεξε και τερμάτισε τα 42 χιλιόμετρα της κλασσικής διαδρομής και ο Υπεύθυνος Εθελοντών και Διαχείρισης Πλεονασμάτων του Δεσμού Σοφοκλής Δανασσής.

Χρυσός Χορηγός η International Life  που στηρίζει το Δεσμό συστηματικά από την ίδρυση του και στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης «Δεσμός Ζωής» στήριξε και τη συγκεκριμένη δράση, ενώ παράλληλα εργαζόμενοι και συνεργάτες της έτρεξαν με την ομάδα του Δεσμού για καλό σκοπό. Επιπλέον η International Life προσέφερε στους δρομείς της ομάδας του Δεσμού τον απαραίτητο εξοπλισμό, βοηθώντας την προσπάθεια τους στα πλαίσια του αγώνα.

Σημαντική επίσης η χορηγία της Promidea στα T-Shirt της ομάδας του Δεσμού. Το T-Shirt της ομάδας φέροντας και το λογότυπο της International Life και έχοντας αποτυπωμένο το κεντρικό σύνθημα “Running for a good cause” έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ