ΟΠΑΠ Α.Ε: Συνεχής η κοινωνική προσφορά

Ένα πλήρες σύστημα βραχυθεραπείας υψηλού ρυθμού δόσης – έναν εξοπλισμό για μια απολύτως σύγχρονη μέθοδο θεραπείας του καρκίνου του προστάτη – προσφέρει η ΟΠΑΠ Α.Ε. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η επίσημη παράδοση του εξοπλισμού θα γίνει την Τρίτη, 10 Ιουλίου.

Η δωρεά εντάσσεται στο πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα της Υγείας, το οποίο εφαρμόζει συστηματικά η ΟΠΑΠ Α.Ε., με ουσιαστικές παρεμβάσεις της στον τομέα του εξοπλισμού των νοσοκομείων του Κέντρου και της Περιφέρειας με σύγχρονο εξοπλισμό.
H ΟΠΑΠ Α.Ε., μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας και των νοσοκομείων, υλοποιεί το πρόγραμμα των δωρεών διαγνωστικού και επεμβατικού εξοπλισμού νοσοκομείων με σύγχρονο εξοπλισμό, τον οποίο προμηθεύεται με βάση τις προβλεπόμενες διαγωνιστικές διαδικασίες προμηθειών της εταιρείας, επιτυγχάνοντας ταχύτατη διεκπεραίωση του χρόνου προμήθειας και φυσικά μικρότερο κόστος.

Είναι ενδεικτικό ότι το συγκεκριμένο σύστημα με το οποίο εξοπλίζεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων κόστισε στην ΟΠΑΠ Α.Ε. 341.325 ευρώ.
Tο τελευταίο δίμηνο η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει εξοπλίσει με σύγχρονα μηχανήματα το Γενικό Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία Αθήνας, το Γενικό Νοσοκομείο Μολάων Λακωνίας, το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Καραμανδάνειο» Πατρών και τώρα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ