Mercedes-Benz: Χορηγός στα θεατρικά Βραβεία Κοινού

Η Mercedes-Benz Ελλάς ήταν χορηγός των Θεατρικών Βραβείων Κοινού για τέατρτη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζοντας έμπρακτα την τέχνη του θεάτρου και την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού για τις παραστάσεις που ξεχώρισαν τη θεατρική σεζόν 2014-2015. Η τελετή απονομής διοργανώθηκε από το περιοδικό «Αθηνόραμα» για 17η φορά και φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Λαμπράκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στην τελετή που παρουσίασαν ο ταλαντούχος stand-up comedian Λάμπρος Φισφής, μαζί με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Γιάννη Σαρακατσάνη, τα 3 πρώτα βραβεία καλύτερου Γυναικείου Ρόλου απένειμε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. κος Γιάννης Καλλίγερος στις κυρίες Λένα Παπαληγούρα (3ο βραβείο, «Κατερίνα»), Ελένη Ουζουνίδου (2ο βραβείο, «Σταματία το γένος Αργυροπούλου») και Αλεξάνδρα Αϊδίνη (1ο βραβείο για την ερμηνεία της στη «Μεγάλη Χίμαιρα»).

Την πρώτη εμφάνισή τους στο θεατρικό σανίδι έκαναν τα νέα smart fortwo & forfour που συμμετείχαν ενεργά στην όμορφη εκδήλωση, δίνοντας τη δική τους λάμψη στη σκηνή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ