Bosch: Οι εργαζόμενοι «Συλλέγουν & Προσφέρουν»

Η Bosch παρέδωσε στον αντιδήμαρχο Κρωπίας, κύριο Γρίβα, 200 λίτρα λάδι, τρόφιμα και ρούχα, ενισχύοντας 210 φτωχές οικογένειες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα του κοινωνικού παντοπωλείου. Οι 210 οικογένειες που έχουν επιλεχθεί από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κρωπίας με κριτήρια το εκκαθαριστικό της εφορίας, την οικογενειακή και επαγγελματική τους κατάσταση αλλά και τυχόν προβλήματα υγείας, επισκέπτονται μια φορά το μήνα το κοινωνικό παντοπωλείο προκειμένου να προμηθευτούν τα βασικά προς το ζην αγαθά. Πρόκειται για πολυμελής οικογένειες (4-5 παιδιά) με μηνιαίο εισόδημα 500€ , οικογένειες με άνεργους γονείς, ενώ γύρω στις 25 οικογένειες είναι μονογονεϊκές.

Όλα ξεκίνησαν με την πρωτοβουλία «Συλλέγω & Προσφέρω» η οποία μπήκε σε εφαρμογή στις 4 Δεκεμβρίου και έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από όλους τους εργαζόμενους στη Bosch, οι οποίοι άλλαξαν για εκείνη την ημέρα το γνώριμο εργασιακό τους περιβάλλον. Συγκεκριμένα άφησαν τη γραφική δουλειά και επιδόθηκαν σε αγροτική εργασία συγκομίζοντας τις ελιές από όλα τα ελαιόδεντρα που συντηρούνται στο χώρο της εταιρείας. Της συγκομιδής προηγήθηκε ασφαλώς η διανομή όλου του απαραίτητου εξοπλισμού αλλά και οδηγιών από συνεργαζόμενο γεωπόνο προκειμένου η όλη δράση να κυλίσει ομαλά αλλά και με απόλυτη ασφάλεια.

Οι ελιές που συγκεντρώθηκαν, αποθηκεύτηκαν από τους εργαζόμενους της Bosch σε ειδικά σακιά και μεταφέρθηκαν στο ελαιοτριβείο του κυρίου Κωνσταντίνου Πρίφτη «Μεσογειακοί Ελαιώνες» στη Παιανία, ο οποίος ανέλαβε αφιλοκερδώς την παραγωγή και τη συσκευασία του ελαιόλαδου. Στο πλαίσιο αυτό οι εργαζόμενοι της Bosch συνέλεξαν ρούχα καθώς και τυποποιημένα τρόφιμα . Στόχος της εταιρείας Βοsch είναι η πρωτοβουλία «Συλλέγω & Προσφέρω» να συνεχιστεί και μελλοντικά καθώς είναι μια πρωτοβουλία που συνάδει απόλυτα με τον έντονο κοινωνικό της χαρακτήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ