All About Loyalty από την Optimal HR

Η Optimal HR Group, σε παρουσίαση που διοργάνωσε στο Θέατρο Κάππα, σύστησε σε ανώτατα στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, τη νέα της ολιστική προσέγγιση σχετικά με την ανάπτυξη και την διατήρηση της πιστότητας πελατολογίου, «All About  Loyalty».

Η προσέγγιση αυτή βοηθάει τις εταιρείες μακροπρόθεσμα στην ανάπτυξη ενός πελατοκεντρικού μοντέλου και βασίζεται στην δημιουργία θετικής εμπειρίας του πελάτη μέσω του Customer Experience Management.

Στην παρουσίαση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Chris Daffy, αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο καταξιωμένους business speakers στην Ευρώπη και συγγραφέας best-seller σε θέματα «Εμπειρίας Πελάτη». Με τον ευφάνταστο τίτλο «Ξετύλιξε τον Μίτο…κατάκτησε την ποιότητα» και χρησιμοποιώντας επαγγελματίες ηθοποιούς δανειζόμενους τα πρόσωπα και τις καταστάσεις του Μύθου, ο Chris Daffy, μοιράστηκε τις εμπειρίες του από την προσπάθεια των πολυεθνικών εταιρειών-πελατών του, για συστηματική αύξηση της πιστότητας των πελατών.

Επιπλέον, ο Γιώργος Μπαμπαλιάρης, Senior Management Consultant Optimal HR Group, στην ομιλία του ανέλυσε πως τοAll About  Loyaltyαποτελείται από ένα σύνολο δράσεων και ενεργειών που εντάσσονται στους εξής τρείς πυλώνες:  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (Consulting Services), Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες (Training Services) και Υπηρεσίες Καθοδήγησης (Coaching Services). Χαρακτηριστικά είπε «Το πρόγραμμα υποστηρίζει με καθολικό τρόπο τις εταιρείες έτσι ώστε να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους, δηλαδή το Customer Experience Management, με στόχο το κτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων μaζί τους, με εντυπωσιακά και απολύτως μετρήσιμα αποτελέσματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ