Ashoka: Το πρόγραμμα Impact στην Ελλάδα

Tο πρόγραμμα Impact, που έχει υποστηρίξει πάνω από 100 πρωτοβουλίες κοινωνικού σκοπού στην Ευρώπη μέχρι σήμερα και υλοποιείται από τον διεθνή οργανισμό Ashoka, ήρθε στην Ελλάδα.

Με την κοινωνική επιχειρηματικότητα (Social Entrepreneurship) στο επίκεντρο, ο  οργανισμός Ashoka έχει στόχο να εντοπίσει τις πιο υποσχόμενες πρωτοβουλίες κοινωνικού σκοπού στην Ελλάδα, να τις βοηθήσει σε οργανωτικό επίπεδο και να τις υποστηρίξει να αναπτυχθούν, ώστε να πολλαπλασιάσουν το θετικό αντίκτυπό τους στην κοινωνία.

Μηχανισμός του Προγράμματος Impact

  • Οι συμμετοχές που θα επιλεχθούν θα λάβουν δωρεάν υποστήριξη και τετράμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση για την ανάπτυξη και προώθηση της πρωτοβουλίας τους.
  • Παράλληλα, θα παρακολουθήσουν θεματικά εργαστήρια, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και καλές πρακτικές με μέλη του δικτύου Ashoka (Ashoka Fellows) που θα επισκεφθούν την Ελλάδα ειδικά για αυτόν τον σκοπό,  καθώς και με ειδικούς από τον χώρο της κοινωνίας, των πολιτών και τον κλάδο του επιχειρείν.
  • Οι πρωτοβουλίες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσουν την πρωτοβουλία τους στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί για να διεκδικήσουν χρηματικά βραβεία.

Υποβολή αιτήσεων

Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2016!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ