Ξεκίνησε τη λειτουργία της η διαΝΕΟσις

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του οργανισμού έρευνας και ανάλυσης διαΝΕΟσις στο κεντρικό αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο ιδρυτής και Πρόεδρος του οργανισμού Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο οποίος κατά την ομιλία του τόνισε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην ίδρυσή του.

Η διαΝΕΟσις έχει ως στόχο την πυροδότηση του κοινωνικού διαλόγου και τη διατύπωση προτάσεων πάνω στα κρίσιμα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Ο οργανισμός θα δημοσιεύει δημόσια και δωρεάν το σύνολο των αποτελεσμάτων και των προτάσεων που προκύπτουν από επιστημονικές μελέτες και δημοσιογραφικές έρευνες στο www.dianeosis.org.

«Πιστεύω ότι η αναβάθμιση του κοινωνικού διαλόγου με αξιόπιστα στοιχεία και η διαμόρφωση προτάσεων χωρίς δογματισμούς και προκαταλήψεις αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάδειξη μιας μακροχρόνιας στρατηγικής για την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία, με περισσότερες ευκαιρίες, ιδιαίτερα για τους νέους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

«Η διαΝΕΟσις θα έχει ελληνική ψυχή, αλλά ευρωπαϊκό μυαλό και παγκόσμια μάτια, καθώς οι μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς προκλήσεις και ανακατατάξεις βαραίνουν καθοριστικά στη χάραξη των εθνικών επιλογών» τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ