Pitstop Park: Πρωτοπόρος ως προς το περιβάλλον

To , ο πολυχώρος  φροντίδας αυτοκινήτου στην Ελλάδα, έργο της εταιρείας Property Development ΑΕ,  αναδεικνύει το πρωτοπόρο προφίλ του μέσω των περιβαλλοντικών πρακτικών που ακολουθεί στην λειτουργία και τις υπηρεσίες του αλλά και τον ειδικό σχεδιασμό των χώρων ώστε να επιτρέπουν την άνετη πρόσβαση και χρήση τους σε άτομα με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ).

Σε μία συνηθισμένη επιχείρηση φροντίδας αυτοκινήτου που το νερό είναι βασικό συστατικό των υπηρεσιών του (πλύσιμο αυτοκινήτου, μοτοσυκλετών, ) η κατανάλωση του νερού φτάνει σε μέσο όρο  180 τόνους μηνιαίως. Παρόλα αυτά, στο με τα ειδικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί και χρησιμοποιούνται καθημερινά σε όλες τις υπηρεσίες του, πραγματοποιείται ανακύκλωση της ποσότητας νερού που ξοδεύεται κατά 90% για τον καθαρισμό παραδείγματος χάριν των οχημάτων ή μοτοσυκλετών.

Στο η ανακύκλωση νερού είναι μια -σχέση μεταξύ εταιρείας και φύσης. Η αδιάλειπτη εφαρμογή της πρακτικής λειτουργεί κερδοφόρα τόσο για το περιβάλλον όσο και για την ίδια την εταιρεία η οποία αποκτά σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μιλώντας με  αριθμούς το φτάνει τα 5.800 κυβικά νερό το μήνα ήτοι 6.700 ευρώ εάν προμηθευόταν αυτή την ποσότητα μέσω ΕΥΔΑΠ. Ταυτόχρονα,χρησιμοποιούνται αποκλειστικά καινοτόμα βιοδιασπώμενα υλικά τα οποία διασπώνται ευκολότερα και δεν προκαλούν μόλυνση του περιβάλλοντος ή των υδροφόρων αποθεμάτων.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι χώροι του  έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οποιοσδήποτε πελάτης με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ) έχει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης, κυκλοφορίας και εξυπηρέτησης από το προσωπικό μας στους ειδικά σχεδιασμένους χώρους χωρίς καμία δυσκολία και για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του πάρκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ