Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Παρουσιάστηκαν οι βασικοί Υποστηρικτές

Κάλεσμα στους δρομείς όλης της χώρας, να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, απεύθυναν από την πρωτεύουσα τα στελέχη της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Βόρειας Ελλάδας, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης των δύο Βασικών Υποστηρικτών της διοργάνωσης.

Στην Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/02) στο εντευκτήριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στο Μικρολίμανο, παρουσιάστηκαν η ΝΝ Hellas ως Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης και η εταιρεία Stoiximan.gr ως ο Μέγας Χορηγός αυτής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Chief Marketing Officer της NN Hellas, κ. Christian Bohlke, o Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαραθωνίων Δρόμων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (EAA), κ. Παναγιώτης Δημάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε., κ. Γιάννης Ποδιώτης, ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος, η εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της διοργάνωσης, κα Φανή Χαλκιά, καθώς και ο Πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρείας ABOVE, που έχει αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι της φετινής διοργάνωσης, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της διοργάνωσης, Κατερίνα Σεφερλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ