Samsung Electronics Hellas:Δίπλα στους Έλληνες αθλητές

    Η Samsung Electronics Hellas, επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στηρίζει τους Έλληνες αθλητές στη δύσκολη προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012».

    Με πρεσβευτές της στην υποστήριξη αυτή τους αθλητές Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν), Βασιλική Βουγιούκα (ξιφασκία), Βλάσση Μάρα (ενόργανη γυμναστική), Σπύρο Γιαννιώτη (κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης) και Χρήστο Αφρουδάκη (υδατοσφαίριση), η εταιρεία στέκεται αρωγός στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών, στηρίζει τη δύσκολη και αληθινή προσπάθειά τους  και δηλώνει δύο πράγματα: πρώτον, πως δεν είναι μόνοι τους σε αυτόν το δύσκολο δρόμο προς τη νίκη. Είμαστε μαζί τους για να τους εμψυχώνουμε και να τους στηρίζουμε έμπρακτα, παρέχοντας τους τα εφόδια που χρειάζονται. Και δεύτερον, πως κι εμείς, όλοι μας, με την απαραίτητη προσπάθεια, θα υπερκεράσουμε τις δυσκολίες και θα βγούμε νικητές στο δύσκολο αγώνα μας.

    Η Samsung έγινε ο εθνικός χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ το 1988. Από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Nagano το 1998, η Samsung έγινε “Παγκόσμιος Ολυμπιακός Χορηγός” στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (εξοπλισμός) με σταθερή δέσμευση προς το θεσμό. Επιπλέον, η εταιρεία είναι υποστηρικτής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, έχοντας συμμετάσχει στις Λαμπαδηδρομίες των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», «Τορίνο 2006», «Πεκίνο 2008» και «Λονδίνο 2012».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ