Κέντρο Αειφορίας (CSE): Μια ιστορία παγκόσμιας πρωτοπορίας!

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια από την ίδρυσή του στην Αθήνα το 2005, τo Κέντρο Αειφορίας και Αριστείας (Centre for Sustainability and ExcellenceCSE) ευχαριστεί θερμά τους διεθνείς συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη τους και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στο χτίσιμο μιας ισχυρής κουλτούρας Βιωσιμότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας σε όλο τον κόσμο.

Οι περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες Αειφορίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, παγκόσμιων εταιρειών και οργανισμών του Fortune 500 που έχουν παρακολουθήσει τα μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα του CSE και οι πάνω από 100 διακεκριμένοι διεθνείς οργανισμοί και εταιρείες που το έχουν εμπιστευτεί, όπως η NASA, η Κυβέρνηση του Dubai, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ), η Coca Cola, το Lloyds banking group, η ABM, η Blackberry, η Νestle, η UnderArmour, η Pfizer, το ADNOC Group, η Heineken, επιβεβαιώνουν την καινοτόμο συνεισφορά του στο χώρο.

Tο Κέντρο Αειφορίας (CSE) ήταν ανάμεσα στις 3 πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που δραστηριοποιήθηκαν στο χώρο της παροχής εξειδικευμένων εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Εταιρική Υπευθυνότητα και Αειφορία. Το 2005, δημιούργησε την πρώτη Πιστοποιημένη Εκπαίδευση Επαγγελματιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που επεκτάθηκε στην συνέχεια στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική στη Μέση Ανατολή και στην Ασία. Έχει συνεισφέρει ουσιαστικά στη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας σχετικών με την Εταιρική Υπευθυνότητα μέσω της πιστοποίησης χιλιάδων επαγγελματιών αλλά και της παροχής ενημέρωσης στις εταιρείες για την ανάγκη του νέου αυτού ρόλου, ο οποίος είναι σημαντικότατος για το μέλλον των εταιρειών. Έτσι, συνέβαλλε καθοριστικά στο να εγκαινιαστεί μια νέα παγκόσμια τάση που αναγνωρίζει τη σημασία ένταξης πρακτικών Εταιρικής Υπευθυνότητας στην επιχειρηματική στρατηγική και συνεπώς την ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ