Creta Farms: Νέος επικεφαλής Human Resources

Καθήκοντα Group Head of Human Resources ανέλαβε ο Κώστας Βαβαρούτας στον Όμιλο Creta Farms από τις 15 Φεβρουαρίου 2016.

Ο κ. Βαβαρούτας διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως η Royal Bank of Scotland όπου απασχολήθηκε τα τελευταία 3 χρόνια ως Head of Human Resources και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ελλάδος. Προηγουμένως είχε διατελέσει Human Resources & Administration Director της Χρυσός Οδηγός Α.Ε., Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Proton Τράπεζας (πρώην Ωμέγα) και Επικεφαλής του Τομέα Στελέχωσης & Εκπαίδευσης της Τράπεζας Κύπρου.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων ΜΒΑ και M.Sc. με ειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό και πιστοποίησης FCMI του Chartered Management Institute, επισκέπτης καθηγητής ΑΕΙ ενώ συμμετέχει και σε διάφορους επαγγελματικούς φορείς (ΕΕΔΕ, ΣΔΑΔΕ κλπ).

Ο κ. Βαβαρούτας εντάσσεται στη νέα διοικητική ομάδα στελεχών της Creta Farms που επελέγη από τους κκ Εμμανουήλ και Κωνσταντίνο Δομαζάκη, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο αντίστοιχα, για να οδηγήσουν τον Όμιλο σε περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και σε νέες προϊοντικές αγορές. Σε στενή συνεργασία με τον νέο CEO του Ομίλου κ. Κωνσταντίνο Φρουζή και αξιοποιώντας τη γνώση των υφιστάμενων στελεχών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, ο κ. Βαβαρούτας θα συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Κεφαλαίου και της εταιρικής κουλτούρας της Creta Farms, για την επίτευξη των στρατηγικών επιλογών του Ομίλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ