Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με ΕΠΕΦΑ του ΕΚΠΑ

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους φορείς εκπαίδευσης της χώρας.

Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Ευρωπαϊκή Πίστη επενδύει στην εκπαίδευση, κεφαλαιώδες ζήτημα για την ανάπτυξη κάθε ανθρώπου, προκειμένου το ανθρώπινο δυναμικό της να αποκτήσει πληρέστερη κατάρτιση στο αντικείμενο εργασίας του, ενώ το ΕΠΕΦΑ επιλέγει την διασύνδεση με μια Ασφαλιστική Εταιρία υψηλής φερεγγυότητας και αξιοπιστίας στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Ειδικότερα, η συνεργασία περιλαμβάνει:

  • την επανεκπαίδευση των Συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης στον Τομέα Β (Θεσμικό Πλαίσιο), με το μάθημα «Σύγχρονο Θεσμικό Πλαίσιο Λειτουργίας της Ιδιωτικής Ασφάλισης», που έχει την έγκριση της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τ.τ.Ε. για το θεσμό της επανεκπαίδευσης.
  • Την από κοινού ανάπτυξη των σεμιναρίων προετοιμασίας για τις εξετάσεις τύπου Δ’ της Τ.τ.Ε. και τύπου Ε’ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
  • Την περαιτέρω ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων επικοινωνίας και πωλήσεων των Συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης, μέσω των σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΠΕΦΑ, ενώ οι δύο φορείς θα διερευνήσουν την αναγκαιότητα εκπόνησης νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κάλυψη περαιτέρω εκπαιδευτικών αναγκών του δικτύου πωλήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ