Η IBC SOLAR ξεπερνάει τα 2 GW ισχύ

Το 2012 σηματοδοτεί ένα 3πλό ορόσημο για την IBC SOLAR, την 30η της επέτειο λειτουργίας, τις συνολικές πωλήσεις φωτοβολταϊκών πλαισίων 2 GW και την παράδοση του 10 εκατομμυριοστού ηλιακού πλαισίου.

Φτάσαμε το ορόσημο του 1 GW στο μέσο του 2010. Τώρα, μετά από δύο χρόνια, καταφέραμε να διπλασιάσουμε την ισχύ,” λέει ενθουσιασμένος ο Norbert Hahn, μέλος του Δ. Σ. της IBC SOLAR AG, σχετικά με την ανάπτυξη της εταιρείας. “Επιτύχαμε την εξαιρετική αυτή απόδοση όντας μια δυνατή ομάδα μαζί με τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μας. Επιδιώκουμε όλοι τον ίδιο στόχο: την προσφορά υψηλής ποιότητας και της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης.” Κάθε χρόνο τα 2 GW εγκατεστημένης ισχύος θα παρέχουν σε περίπου 475.000 νοικοκυριά φιλική για το περιβάλλον ηλιακή ενέργεια.

Η επιτυχία της IBC SOLAR έγκειται στο εκτενέστατο δίκτυο συνεργατών της, το οποίο από το 1985 εξακολουθεί και ενισχύεται. “Από την ίδρυση της εταιρείας, ήθελα να δημιουργήσω ένα δίκτυο τοπικών εγκαταστατών. Υπήρχαν δύο λόγοι για αυτό. Πρώτον, έχουν τις απαραίτητες επαφές στην περιοχή τους και είναι κοντά στους πελάτες. Δεύτερον, η δημιουργία αξίας λαμβάνει χώρα στην εκάστοτε περιοχή και ενδυναμώνει τις μεσαίου μεγέθους εταιρείες καθώς και τις προσωπικές επιχειρήσεις,” εξηγεί ο Udo Möhrstedt, ιδρυτής και CEO της IBC SOLAR AG.
Το τμήμα ολοκληρωμένων λύσεων και ειδικά η ζήτηση για μελέτη και εγκατάσταση ηλιακών πάρκων, έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εταιρείας, και έχει συνεισφέρει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και την επέκταση της IBC SOLAR.

Η ισχυρή χρηματοοικονομική διάρθρωση της εταιρείας θα επιτρέψει σε ταραγμένους καιρούς να παραμείνουμε στο μονοπάτι της επιτυχίας και να συνεχίσουμε τη διεθνή μας επέκταση” είπε ο Jörg Eggersdorfer, μέλος του Δ. Σ. της IBC SOLAR AG. “Στην επιτυχή ανάπτυξή μας, συνέβαλε επίσης το γεγονός ότι παρακολουθούμε και εξελίσσουμε ελπιδοφόρες αγορές,” πρόσθεσε ο Norbert Hahn. Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει ιδρύσει 11 θυγατρικές παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ