BIGSOLAR A.E.: Συμφωνία Αποκλειστικότητας με RENESOLA

Συμφωνία για την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα και την Κύπρο των φ/β πλαισίων της ReneSola Ltd από την BIGSOLAR A.E. υπεγράφη μεταξύ των δύο εταιρειών, οι οποίες θέτουν ως στόχο την πώληση 100MW φ/β πλαισίων κατά το προσεχές δωδεκάμηνο, με έμφαση στην προώθηση των νέων, εξελιγμένων πλαισίων υψηλής απόδοσης της σειράς Virtus.

«Τα κριτήρια, βάσει των οποίων επιλέγουμε τους συνεργάτες μας», δήλωσε ο κος Σταύρος Γατόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της BIGSOLAR, «είναι ιδιαίτερα αυστηρά: Ποιότητα, καινοτομία, κύρος, αξιοπιστία, μέγεθος, ανταγωνιστικότητα. Σε όλα οι επιδόσεις της ReneSola είναι πολύ υψηλές. Κι’ αυτό έχει αποδειχθεί στην πράξη. Οι εκατοντάδες εγκαταστάτες-πελάτες μας, που έχουν επιλέξει ReneSola, έχουν πλέον εδραιωμένη την πεποίθηση ότι πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας πλαίσια με υψηλές πραγματικές αποδόσεις και ανταγωνιστική τιμή. Η συμφωνία αποκλειστικής διανομής είναι ο ώριμος καρπός αλλά και η βάση περαιτέρω ανάπτυξης μιας ήδη επιτυχημένης συνεργασίας».

Ο κος Xianshou Li, Διευθύνων Σύμβουλος της ReneSola, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την BIGSOLAR. Αυτή η συμφωνία δεν αντανακλά μόνο την ισχυρή μας θέση στις βασικές αγορές της ηλιακής ενέργειας όπως η Ελλάδα, αλλά και τη συνεχή προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πρώτο εξάμηνο του 2012 η ReneSola πούλησε στην Ελλάδα 40MW από τα υψηλής απόδοσης πλαίσια Virtus, αναδεικνυόμενη στον μεγαλύτερο προμηθευτή φ/β πλαισίων της χώρας. Είμαστε επίσης μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών φ/β πλαισίων στην Αυστραλία και το Βέλγιο, εν μέρει χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και την έναρξη εμπορικής εκμετάλλευσης των υψηλής απόδοσης φ/β πλαισίων Virtus, η μέση ισχύς των οποίων φθάνει τα 255W».

Ο κος Γιάννης Μπήτρος, Πρόεδρος της BIGSOLAR, δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αναλαμβάνουμε την αποκλειστική διανομή των φ/β πλαισίων της ReneSola στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η ReneSola πληροί όλες τις τεχνικές και εμπορικές προϋποθέσεις για να διεκδικήσει το μείζον μερίδιο των αγορών αυτών και η συνεργασία της με τη BIGSOLAR αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να το κατακτήσει. Αυτός είναι άλλωστε ο κοινός στόχος των δύο εταιρειών από την αρχή της συνεργασίας τους, και οι προσπάθειες για την επίτευξή του θα υποβοηθηθούν δραστικά με την εφαρμογή της συμφωνίας αποκλειστικότητας. Όσο για τη BIGSOLAR, η ανάπτυξή της συνεχίζεται και το 2012 με ταχείς ρυθμούς. Συμφωνίες όπως αυτή με τη ReneSola επιβεβαιώνουν και ενισχύουν τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών εμπορίας βασικού εξοπλισμού φ/β συστημάτων στη χώρα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ