ΟΤΕ & COSMOTE δίπλα σε αθλητές που «δεν σταματούν»

Έξι νέους αθλητές που με ζήλο, επιμονή, και προσήλωση κατόρθωσαν να  επιτύχουν το στόχο τους και μάλιστα με σημαντικές διακρίσεις, στηρίζουν ο OTE και η COSMOTE, θέλοντας να αναδείξουν τη δυναμική των νέων ανθρώπων στη χώρα μας.

Από το άθλημα της Ιστιοπλοΐας ο Βύρωνας Κοκκαλάνης (στην κατηγορία Ιστιοσανίδα RS:X), ο Παναγιώτης Καμπουρίδης και ο Στάθης Παπαδόπουλος (στην κατηγορία 470) και ο Γιάννης Μιτάκης (στην κατηγορία Finn), και από το άθλημα της Συγχρονισμένης κολύμβησης η Δέσποινα Σολωμού και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των ΟΤΕ και COSMOTE, με τον τίτλο #ΜΗSTAMATAS, που στόχο έχει μέσα από τον αθλητισμό να αναδείξει τους νέους, τις κινητήριες δυνάμεις της χώρας που παρά το δυσμενές περιβάλλον, συνεχίζουν να βάζουν τον πήχη ψηλά και να ξεπερνούν τα όποια εμπόδια, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, αλλά και πρεσβευτές της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

«Σε μια δύσκολη περίοδο οι νέοι μας δίνουν αγώνα σε πολλούς «στίβους». Στηρίζουμε τους έξι Έλληνες ανερχόμενους αθλητές, που δεν επαναπαύτηκαν, δεν βρήκαν δικαιολογίες για να εγκαταλείψουν, δεν σταμάτησαν μπροστά στις δυσκολίες και απέδειξαν ότι αρκεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τελικά όλα τα βήματά σου σε οδηγούν σε μια νέα ευκαιρία, σε κάτι καλύτερο. Η πορεία των παιδιών αυτών μπορεί να είναι ένα μάθημα για όλους μας», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου+ ΟΤΕ-COSMOTE, κ. Μιχάλης Τσαμάζ με αφορμή την ανακοίνωση της χορηγίας.

Το τηλεοπτικό σποτ που συνοδεύει τη χορηγία, κάνει πρεμιέρα σήμερα και είναι προσβάσιμο στα:
http://www.youtube.com/watch?v=P_H07jB7psI&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=tG9xoRlyb98&list=UUUcddUlRWVl5aP32m6gTTgA&index=1&feature=plcp

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ