Data Communication: Διάκριση στα Best Workplaces

Η Data Communication αναδεικνύεται από τους εργαζομένους της, για μια ακόμα φορά, ανάμεσα στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα,  στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Best Workplaces 2016 που διοργάνωσε και φέτος το Great Place to Work Institute Hellas. Πρόκειται για την 5η διάκριση της  Data Communication, καθώς έχει διακριθεί ξανά για το εργασιακό της περιβάλλον σε ισάριθμες συμμετοχές της στην έρευνα. Το βραβείο παρέλαβε η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President και HR Director κατά την ειδική τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Απριλίου.

Η νέα επιτυχία στo διαγωνισμό Best Workplaces αποτελεί το επισφράγισμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρίας να παρέχει ένα δίκαιο, ασφαλές και αξιοκρατικό περιβάλλον για τους ανθρώπους της,  μέσα στο οποίο μπορούν να αναπτύσσονται, να δημιουργούν και να πετυχαίνουν, βρίσκοντας καθημερινά κίνητρο και ηθική ικανοποίηση στη δουλειά τους. Δραστηριότητες που ενισχύουν το δέσιμο της ομάδας, ενέργειες που ενθαρρύνουν το αίσθημα του εθελοντισμού και παροχές που φροντίζουν τους εργαζόμενους, διασφαλίζουν ένα πολύ θετικό κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα της Data Communication.

Με αφορμή τη νέα διάκριση η κα Δουζένη δήλωσε: «Οι άνθρωποί μας είναι η ψυχή της Data Communication, συμβάλλοντας με την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό τους στην ανάπτυξη της εταιρίας, εδώ και 29 χρόνια. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους που για 5η φορά μας ανέδειξαν ως έναν από τους κορυφαίους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή είναι μεγάλη τιμή για την εταιρία, καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Από πλευράς μου θα ήθελα να επαναλάβω τη δέσμευσή μου για ένα αξιοκρατικό περιβάλλον, όπου ο καθένας θα μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί με ασφάλεια και σιγουριά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ