LIDL: Μέσα στις πρώτες κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες στην Ελλάδα

Και για το 2015 κατέλαβε η Lidl Hellas μία θέση ανάμεσα στις κοινωνικά υπευθυνότερες εταιρείες. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις πρώτες κοινωνικά υπεύθυνες εταιρίες του κλάδου στην Ελλάδα συγκαταλέγεται η Lidl, σύμφωνα με έρευνα για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τον Έλληνα καταναλωτή 2015 – 2016» που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας σε συνεργασία με τη δημοσκοπική εταιρία MRB.

Σκοπός της συγκεκριμένης έρευνας, η οποία διενεργείται σε 22 χώρες είναι να εξετάσει τη συμπεριφορά των καταναλωτών απέναντι στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής και ανάμεσα σε δείγμα 700 Ελλήνων πολιτών, η Lidl Hellas επιλέχθηκε από τους ίδιους τους καταναλωτές ως μια από τις κοινωνικά υπευθυνότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα το 2015. Για τη Lidl, η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από τους ίδιους τους καταναλωτές η διαρκής συμμετοχή και συμβολή της εταιρίας στην αναβάθμιση της ζωής των Ελλήνων πολιτών και στην ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ