GREEN ANGELS: Διάκριση στα Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) ανακοίνωσε πρόσφατα, τη διάκριση της επιχειρηματικής κοινότητας GREEN ANGELS στο πλαίσιο των Ελληνικών Βραβείων Περιβάλλοντος (2016), συγκεκριμένα στην κατηγορία «Βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης».

Η διάκριση αυτή, πιστοποιεί την Στρατηγική Κατεύθυνση της Κοινότητας προς την δημιουργία πολλαπλασιαστικών ωφελειών για τις επιχειρήσεις και το περιβάλλον με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών για τη μείωση κόστους αλλά και την συγκέντρωση χρηματοδοτήσεων από Ευρωπαϊκά Προγράμματα προς τα Μέλη της, αλλά και την ευαισθητοποίηση της ευρύτερης Κοινωνίας των Πολιτών (Φορείς, Εθελοντές, Ακαδημαϊκή Κοινότητα).

Σημειώνεται ότι τα Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος, διοργανώνει ο ΠΑΣΕΠΠΕ στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον (European Business Awards for the Environment – EBAE) που συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Environment).

Στα πλαίσια των Βραβείων, ο κ. Θεοφάνης Ξουλεής, Community Manager της κοινότητας, αναφέρει ”Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας που διακριθήκαμε στα Ελληνικά Βραβεία Περιβάλλοντος του ΠΑΣΕΠΠΕ και ειδικότερα στην κατηγορία της Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης. Ο λόγος είναι διότι όλη μας η προσπάθεια επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου και την ανάπτυξη στρατηγικών περιβαλλοντικής δράσης για τη συντονισμένη βελτίωση του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος της πατρίδας μας. Το βραβείο ανήκει σε όλα τα μέλη GREEN ANGELS που συμμετέχουν στην Κοινότητα και που αποτελούν τους πρωταγωνιστές του μεγάλου μας εγχειρήματος.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ