CRI: Για 8η συνεχή χρονιά επιβραβεύει την Εταιρική Υπευθυνότητα

Το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute) βραβεύει για 8η (όγδοη) συνεχή χρονιά, τις πιο κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες εταιρείες για το 2015, σύμφωνα µε τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index & το CRI Pass.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, και ώρα 7:30μμ, κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, θα παρουσιαστούν οι εταιρείες που διακρίθηκαν, βάσει της αξιολόγησης CR Index & CRI Pass για την ανάληψη πρωτοβουλιών και υλοποίηση δράσεων σε όλο το φάσμα της Εταιρικής Ευθύνης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι των media.

Χορηγοί επικοινωνίας της τελετής βράβευσης CR INDEX 2015 είναι η εφημερίδα «Το Βήμα», ο Εκδοτικός Οργανισμός Direction και Olive Media. Επίσημος χορηγός της εκδήλωσης είναι η Αθνηναϊκή Ζυθοποιία, ενώ την εκδήλωση υποστηρίζουν το PRC Group/The Management House, το Centre for Sustainability & Excellence και η Advocate/BursonMarsteller.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ