Hard Rock: Παρουσιάζει το Heals Foundation

Με όραμα έναν καλύτερο κόσμο, από την πρώτη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του το 1971, το Hard Rock Cafe διοχέτευσε την ενέργειά του στη μουσική και την κοινωνική ευθύνη. Στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας προσπάθειας, το Hard Rock Cafe παρουσιάζει το Hard Rock Heals Foundation. Πρόκειται για ένα Διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που στόχο έχει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων χρησιμοποιώντας σαν όχημα, τη δύναμη της μουσικής.

«Η δημιουργία του Hard Rock Heals Foundation, σηματοδοτεί τη στρατηγική απόφαση της εταιρείας να ενώσει όλες τις φιλανθρωπικές προσπάθειες -συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων αλλά και των τοπικών ενεργειών- και να τις εντάξει κάτω από μια κοινή πλατφόρμα, με στόχο έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τη μουσική», σημειώνει η Kellie Brown, Philanthropy Manager, Hard Rock International. Μέχρι το τέλος του 2021, το Hard Rock Heals Foundation στοχεύει να συγκεντρώσει το ποσό των 10.000€ για να ενισχύσει μουσικά ιδρύματα και οργανισμούς.»

Με moto το «Love.Amplified, το Hard Rock Heals Foundation καλεί τον κόσμο να δυναμώσει την ένταση και να διαδώσει το μήνυμα: οι ζωές όλων μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες με τη δύναμη της μουσικής. Το Hard Rock Heals Foundation έχει δημιουργηθεί για να παρέχει επιχορηγήσεις και βοήθεια σε παγκόσμια ιδρύματα και οργανισμούς που επικεντρώνονται στη μουσική, την υγεία και την ευεξία. Μερικά από τα ιδρύματα είναι τα: MyMusicRx, Musicians on Call, Stax Academy, Street Symphony, Bombay Teen Challenge και Nordoff Robbins. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν μέσα από διάφορες φιλανθρωπικές ενέργειες που θα πραγματοποιήσει το Hard Rock Cafe στα cafes, στα ξενοδοχεία, στα casinos αλλά και σε άλλους χώρους ανά τον κόσμο, θα διατεθούν για να στηρίξουν την παγκόσμια αυτή προσπάθεια που στόχο έχει να αναδείξει τη σημασία της μουσικής.

Shop for Good

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει τη σειρά Hard Rock Heals Foundation. Πρόκειται για μια limited-edition σειρά που είναι διαθέσιμη στο Rock Shop του Hard Rock Cafe Athens. Η σειρά περιλαμβάνει:

  • Το unisex t-shirt που φέρει το moto «Love. Amplified.»
  • Κονκάρδες σε σχήμα νότας
  • Κονκάρδες με το λογότυπο του Hard Rock Heals Foundation

Το 15% των εσόδων της σειράς θα διατεθεί σε μουσικά ιδρύματα όπως τα: Street Symphony, Musicians on Call, Bombay Teen Challenge και άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ