Η Edenred ενισχύει το Χαμόγελο του Παιδιού!

Μέσα από τις λύσεις της, η Edenred ενισχύει καθημερινά  χιλιάδες εταιρείες και εργαζόμενους στην ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα στοχεύει μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσει, να προσφέρει στην κοινωνία σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Έτσι, στα πλαίσια της Χορηγικής της παρουσίας στο ετήσιο συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ (Εταιρεία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων), με θέμα «LEADERCHIP! Ηγετική νοοτροπία χωρίς αυταπάτες», που διεξήχθη στο Grand Resort Lagonissi, η Edenred μαζί με τους παρευρισκόμενους  ανέδειξαν για μία ακόμη φορά τη σημασία της προσφοράς στον συνάνθρωπο, μέσα από ένα ευχάριστο και διαδραστικό Αpp! To “Be the LeadRED” κάλεσε τους συμμετέχοντες ηγέτες  σε έναν «αγώνα» για καλό σκοπό.

Ως αποτέλεσμα της μαζικής συμμετοχής, οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν το φράγμα των 200.000 πόντων, ενώ η νικήτρια ομάδα γνωστής εταιρείας πληροφορικής που κατέκτησε την πρώτη θέση στο “Be the LeadRED” leaderboard,  επέλεξε τη ΜΚΟ «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην οποία η Edenred προσέφερε το χρηματικό ποσό των €2.000!

Με αυτό τον τρόπο, η Edenred ενθάρρυνε τους Ηγέτες του σήμερα να συνεισφέρουν σε μια τόσο σημαντική προσπάθεια, χαρίζοντας ελπίδα και χαρά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Γιατί η ηγέτες γνωρίζουν καλά την αξία του να προσφέρεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ