AXA: Μια συμμετοχική καινοτόμα εκπαίδευση μεταξύ των ανθρώπων της

Η ΑΧΑ συνεχίζει να διασφαλίζει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να παρέχει προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους της. Για τον σκοπό αυτό έχει αναπτύξει μια εκτενή στρατηγική εκπαίδευσης και δρομολογεί μια σειρά από ενέργειες που εντάσσονται σε αυτό το πλαίσιο.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη συνεχή ανάπτυξη των τεχνικών δεξιοτήτων των εργαζομένων, ώστε να ανταποκρίνονται συνολικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις μεταβαλλόμενες και αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς.

Πρώτος σταθμός αυτής της μακροπρόθεσμης στρατηγικής ήταν η Εβδομάδα Ασφαλιστικής Ενημέρωσης,  η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 27 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου με ενεργή συμμετοχή 100 εργαζομένων. Βασικό μήνυμα της πρωτοβουλίας ήταν το «Do it like AXA» και στόχος της να ενημερωθούν σε βάθος οι άνθρωποι του οργανισμού για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ασφαλιστικός κλάδος, καθώς και για το σύνολο των προγραμμάτων της Εταιρείας.

Το πρόγραμμα της Εβδομάδας χαρακτηρίστηκε από ποικίλη θεματολογία και κινήθηκε στους παρακάτω άξονες:

  • 27/06 – Βασικές Αρχές Ασφάλισης
  • 28/06 – Mediσυν 2, Προστασία
  • 29/06 – Home4all, Business4all, Αυτοκίνητο
  • 30/06 – Τεχνικές Ασφαλίσεις, Αστική Ευθύνη, Ecosphere, Ξενοδοχεία
  • 01/07 – Ομαδικές Ασφαλίσεις, Επενδυτικά

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της πρωτοβουλίας είναι ότι η εκπαίδευση υλοποιήθηκε από εργαζομένους της ΑΧΑ με την ενεργή συμμετοχή εξειδικευμένων στελεχών και της Διοικητικής Ομάδας. Η αφετηρία της Εβδομάδας πραγματοποιήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ, κ. Ερρίκο Μοάτσο, ο οποίος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία του με τους ανθρώπους της Εταιρείας, για τις Βασικές Αρχές που διέπουν την ασφάλιση.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Άννα Μανιάτη, δήλωσε σχετικά με την Εβδομάδα: «Οι άνθρωποί μας είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο που έχουμε για να αναπτυσσόμαστε. Η επένδυση στη συνεχή ενδυνάμωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους εντάσσεται σε ένα πλαίσιο στρατηγικής που έχουμε καταρτίσει με ιδιαίτερη φροντίδα. Μας έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα η θέρμη με την οποία οι εργαζόμενοι της Εταιρείας μας αγκάλιασαν την Εβδομάδα Ασφαλιστικής Ενημέρωσης, καθώς η συμμετοχή τους ξεπέρασε τις αρχικές μας προσδοκίες, ενώ η αλληλεπίδραση που έχουν με τους «εκπαιδευτές» τους και το ενδιαφέρον που δείχνουν στη διάρκεια των εισηγήσεων προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτή την ενέργεια».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ