ΑΒ Βασιλόπουλος: Στηρίζει πρόγραμμα του ΟΠΑ

Το «Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας» έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά των εργαζομένων να βρεθούν πιο κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υποστηρίζει για έβδομη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) «Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας», με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στα  παιδιά των εργαζομένων της να έρθουν πιο κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο. Με πίστη στη δέσμευσή μας να φροντίζουμε τους εργαζομένους μας και τις οικογένειές τους, δίνουμε φέτος την ευκαιρία σε πέντε νεαρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοποριακή πρωτοβουλία.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, μαθητές Λυκείου παρακολουθούν για δύο εβδομάδες διαλέξεις από καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και ομιλητές από το χώρο των επιχειρήσεων. Παράλληλα, τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά επιχειρηματικά παιχνίδια και στην ανάλυση επιχειρηματικών περιπτώσεων. Με τον τρόπο αυτό, μαθαίνουν να εργάζονται ομαδικά και να φτιάχνουν επιχειρηματικά πλάνα. Τα παιδιά που μπορούν να λάβουν συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι μαθητές Λυκείου με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και επιλέγονται με βάση τα αποτελέσματα του τεστ δεξιοτήτων που διεξάγει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η ΑΒ, στηρίζει αυτό το πρόγραμμα, με αφοσίωση στις αξίες της για  την προώθηση καινοτόμων ενεργειών και της δια βίου εκπαίδευσης και προετοιμάζει τις μελλοντικές γενιές της χώρας μας για τον κόσμο των επιχειρήσεων. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Δημήτρης Αρτικόπουλος, Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων & Οργανωσιακής Ανάπτυξης της ΑΒ Βασιλόπουλος: «Σε μια περίοδο που η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας πλήττεται, είναι πολύ σημαντικό να επενδύσουμε στην εκπαίδευση για να προετοιμάσουμε τους μελλοντικούς πρωτοπόρους του επιχειρείν. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζοντας διαχρονικά την επιμόρφωση του προσωπικού της, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά των εργαζομένων της να παρακολουθήσουν το «Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γιατί στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε στους ανθρώπους και τους παρέχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ