Χαμόγελο: Πρόσκληση σε εθελοντές αιμοδότες

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο, προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες μέσα από το σύνολο των δράσεών του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα και σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Στο πλαίσιο αυτό κάνει έκκληση σε κάθε συνάνθρωπό μας να γίνει αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια με την εθελοντική προσφορά του σε αίμα και παράγωγα αίματος (αιμοπετάλια).

Οι ανάγκες είναι μεγάλες και άμεσες και ο αγώνας του Οργανισμού αδιάκοπος. Αφενός μέσω της επαφής με τους αρμόδιους των νοσοκομείων, όπου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει τα παιδιά που νοσηλεύονται, και αφετέρου μέσω των χιλιάδων κλήσεων που δέχεται ο οργανισμός στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» επιβεβαιώνεται η έκκληση βοήθειας από γονείς για τα παιδιά τους αλλά και από ευαισθητοποιημένους πολίτες που γνωρίζουν αντίστοιχα περιστατικά. Η ανάγκη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου παρατηρείται μεγαλύτερη έλλειψη.

Το Χαμόγελο παρακαλεί όποιον επιθυμεί να προσφέρει στα παιδιά που χρειάζονται αίμα, να καλέσει στον τηλεφωνικό αριθμό 1056 που αντιστοιχεί στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» (λειτουργεί όλο το 24ωρο, καθημερινά, πανελλαδικά) για να εγγραφεί ως εθελοντής αιμοδότης του οργανισμού. Στη συνέχεια ειδοποιείται μόλις παραστεί ανάγκη για παιδί που χρειάζεται αίμα ή παράγωγά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ