Diageo: Δράσεις κατά της αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ

Η Diageo καλωσορίζει τη δημοσίευση του τελευταίου Producers’ Commitments Report από την Διεθνή Συμμαχία για την Υπεύθυνη Κατανάλωση Αλκοόλ (IARD), που παρουσιάζει τη σημαντική πρόοδο που έχουν πραγματοποιήσει οι συμμετέχουσες εταιρείες, εντείνοντας την ενεργοποίησή τους για την μείωση της αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ, σε παγκόσμιο επίπεδο κατά 10% μέχρι το 2025.

Η Diageo αποτελεί μία από τις 12 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν στη δέσμευση για τη μείωση της αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ. Το Producers’ Commitments Report είναι η 3η ετήσια έκθεση που ακολουθεί την πρωτοποριακή συμφωνία της βιομηχανίας του αλκοόλ για συνεργασία (2012) καθως και την πρώτη έκθεση ύστερα από τη συμφωνία για τα Sustainable Development Goals (SDGs) που πραγματοποιήθηκε το 2015 σε κυβερνητικό επίπεδο.

O Ivan Menezes, Γενικός Διευθυντής της Diageo, δήλωσε: «Είμαι περήφανος για τη σημαντική προσφορά της Diageo στη συνολική προσπάθεια της βιομηχανίας μας να μειώσει την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ – και ειδικότερα για τις δράσεις αντιμετώπισης της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους, εξασφαλίζοντας πως η νέα γενιά θα αποκτήσει μία θετική σχέση με το αλκοόλ. Διανύουμε τον τρίτο χρόνο αυτής της φιλόδοξης πρωτοβουλίας που ανέλαβε ποτέ η βιομηχανία μας σχετικά με την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ, και – ενώ έχουμε πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο – έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας. Στην Diageo, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ακόμα περισσότερα πράγματα». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ