ΣΔΑΔΕ: Έφυγε από τη ζωή ο, επί σειρά ετών Πρόεδρος, Χρήστος Γιαννουλόπουλος

Με μεγάλη λύπη θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την ξαφνική απώλεια του Χρήστου Γιαννουλόπουλου, πρώην Προέδρου του ΔΣ του Συνδέσμου επί σειρά ετών.

Ο Χρήστος Γιαννουλόπουλος υπήρξε ένα από τα πιο ενεργά στελέχη στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και η συμβολή του ήταν ιδιαίτερα καθοριστική σε όλες τις Εταιρίες με τις οποίες συνεργάστηκε.

Άνθρωπος του έργου και της δράσης, με έντονη προσωπικότητα αλλά και μετριοπάθεια συγχρόνως, έδωσε με την παρουσία του στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού βαρύτητα και συνέπεια στο ρόλο αυτό.

Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Νομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1974 στην εταιρία Viopharm Α.Ε., το 1976 εργάστηκε ως Διευθυντής Προσωπικού στη βιομηχανία παραγωγής ξυλείας Shelman Α.Ε. και από το 1985 στη βιομηχανία παραγωγής καλωδίων Fulgor Α.Ε.

Από το 1989 μέχρι το 2010 εργάστηκε στην πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία Boehringer Ingelheim ως Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού. Είχε διατελέσει Σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις στους τομείς του Μάνατζμεντ και της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και η συμβολή του στον Φαρμακευτικό κλάδο ήταν καθοριστική. Επίσης, είχε συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια ως ομιλητής και είχε δημοσιεύσει άρθρα για θέματα αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού.

Το 1981 εντάχθηκε ως μέλος στο Σύνδεσμο Στελεχών Διοίκησης Προσωπικού (ΣΣΔΠ) – νυν ΣΔΑΔΕ – και ξεκίνησε την έντονη δραστηριοποίηση του στο ΔΣ ως Οικονομικός Έφορος (1983), ως Γενικός Γραμματέας (1984 / 1992) και ως Πρόεδρος του ΔΣ (1987 / 1989 / 1995 / 2005).

Καθώς η κηδεία του έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 με μια συνάντηση για τους πρώην συνεργάτες του και φίλους-μέλη του ΣΔΑΔΕ στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (Καραγιώργη Σερβίας 18, Πειραιάς), μέρος που ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τις συναντήσεις του Συνδέσμου επί της εποχής της Προεδρίας του.

Για την καλύτερη οργάνωση, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε την Υπεύθυνη του Γραφείου του ΣΔΑΔΕ (κα Β. Σιελή) για την παρουσία σας στο gpma@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.

Επίσης, στη μνήμη του θα δοθεί το ποσό των 1.000 ευρώ στον πρώτο αριστεύσαντα φοιτητή/τρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (πλήρους φοίτησης) στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ για το έτος 2016.

Το  ΔΣ  του ΣΔΑΔΕ  και η Πρόεδρος Μάρθα Μυλωνά εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του, με την ευχή να διατηρηθεί ζωντανή η πολύτιμη συμβολή του στην ενδυνάμωση του κλάδου της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού της χώρας μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ