ΙΚΕΑ: Νέα σεμινάρια εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, μετά την επιτυχία των προηγούμενων σεμιναρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής, καλεί και πάλι τα μικρά μέλη του προγράμματος IKEA Family να συμμετάσχουν στα νέα workshops που θα πραγματοποιηθούν στα Καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και Κηφισός.

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών STEM, θα βρίσκεται στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο και Κηφισός για να υλοποιήσει από δύο σεμινάρια, στο κάθε κατάστημα, με σκοπό να εξοικειώσει τα παιδιά ηλικιών 10 έως 12 ετών, με τις νέες τεχνολογίες, και να τους δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δυνατότητες τους στη ρομποτική.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι συμμετάσχουν στα σεμινάρια, θα μπορέσουν, μεταξύ άλλων, να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την εκπαιδευτική ρομποτική, να δημιουργήσουν λειτουργικές ρομποτικές κατασκευές, να αναπτύξουν δεξιότητες προγραμματισμού, μηχανικής και δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων, αλλά και να κερδίσουν μια βάση για tablet.

Τα μέλη του προγράμματος IKEA Family, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στο www.IKEA.gr/family, το κατάστημα, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμούν.

Όσοι δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν τώρα, εντελώς δωρεάν, στο Πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family, για να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, αλλά και για να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια, ειδικές εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ